پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت گرامیداشت روز پزشک

به نام خالق زیبایی‌ها

امام جعفر صادق(ع): "پزشکان حاذق و مورد اعتماد، هم ردیف فقهای بصیر و دانا هستند".

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته ونامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است، مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد. روز پزشک به معنای حقیقی کلمه روز بزرگداشت علم مبتنی بر ایمان و معرفت و روز تکریم فرزندان فرهیخته و مستعد ملتی است که اراده کرده تا با اقتدا به پیشکسوتان نامدار خود، گذشته افتخارآفرین علمی شان را احیاء و جایگاه شایسته خویش را در این عرصه گسترده به اثبات برسانند. اینجانب روز پزشک را به تمام پزشکانی که در عرصه نظام سلامت تلاش می کنند تبریک و تهنیت گفته برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

دکتر منصوره ابوفاضلی

رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان