پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت روز حراست

با سلام و احترام

پاسداری از دستاوردهای حوزه سلامت یکی از وظایف اصلی نیروهای حراست است همچنین فعالیت حراست در دانشگاه‌ها ظرافت و ویژگی‌های خاصی دارد که وظیفه اصلی حراست مراقبت از سلامت سازمان است. طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، حراست موضعی است که قرار گرفتن در آن مسئولیتی خطیر را متوجه هر فرد می‌کند چراکه می‌بایست آن‌چنان قوی و قدرتمند عمل کند که خود در مسیر تهمت و اتهام قرار نگیرد و از پذیرفتن رنگ‌ها مبرا باشد و بتواند در جامعه‌ای که دشمنان عادت به شیطنت و فریب دارند از ولایت و اصول دینی اسلام و انقلاب و فرزندان آن دفاع کند. همچنین در این راستا نقش نیروهای نگهبان در مراکز که به صورت شبانه روزی حافظ جان و مال مردم هستند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. لذا اینجانب به نوبه ی خود این روز را به همکاران خدوم و شریف حراست و نگهبابان شاغل در این واحد تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند سلامتی و تندرستی این عزیزان را در سایه توجهات خاص حضرت حق خواستارم.

دکتر منصوره ابوفاضلی

رئس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان