پلمب دو واحد صنفی توسط کارشناسان بهداشت محیط
در روز پنجشنبه هشتم شهریور ماه، در منطقه جهاد با توجه به شکایت سامانه ۱۹۰ مبنی بر شرایط غیر بهداشتی و غیربهسازی کارگاه پولک و نبات و استفاده از کارگر اتباع ، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت، مهندس رضوی زاده به محل مراجعه و پس از تایید شکایت و کشف زعفران تقلبی در کارگاه اقدام به توقیف ۵۰۰ کیلوگرم نبات، نمونه برداری از محموله توقیفی و پلمپ محل کرد و پرونده متخلف به منظور پیگیریهای قانونی به مراجع قضایی و ستاد بهداشت محیط ارجاع داده شد.
همچنین در این روز یک واحد قنادی به دلیل استفاده از رنگ غیرمجاز کارموزین در شربت البالو مهندس اعلایی درمنطقه تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت جامی نیز پلمب شد.