رفتن به محتوای اصلی
x

نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر تهیه غذای حوزه‌های انتخابات

در روز جمعه یازدهم اسفندماه، همزمان با روز ملی بهداشت محیط ، کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان با توجه به نقش حساس و کلیدی خود در حفظ سلامت و بهداشتی بودن غذای توزیعی برای برگزارکنندگان و و مجریان انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان از اوایل صبح جمعه در مراکز و رستوران های معرفی شده به منظور کنترل شرایط بهداشتی طبع غذا، حضور پیدا کردند. در این روز عملکرد مهندسین بهداشت محیط به صورت مستمر توسط نیروهای ستادی و معاونت بهداشتی استان و دیگر سازمان‌های مرتبط مورد پایش و رصد قرار گرفت و مسولین مربوطه با حضور خود در محل های مشخص شده به حساسیت ونقش نیروهای خدوم بهداشت محیط توجه ویژه کردند. با توجه به فعالیت و کنترل سخت گیرانه بازرسین در این روز بر شعب پخت غذا و نمونه گیری مرتب از مراحل تهیه غذا و کنترل مراحل تهیه و توزیع غذا که تا پاسی از شب ادامه داشت هیچ گونه شکایت و نارضایتی وجود نداشت.