مراسم بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در مرکز امیرحمزه

مراسم بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در مرکز جامع سلامت امیرحمزه برگزار شد. به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر (10 تا 16 مرداد) مراسم بزرگداشتی روز سه‌شنبه شانزدهم مرداد ماه درسالن اجتماعات این مرکز برگزار شد. در این مراسم، فصیحی مشاوره شیردهی مرکز با اشاره به شعار امسال «حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیر مادر برای همه» در خصوص اهمیت تغذیه با شیر مادر در حفظ و ارتقاء سطح سلامت کودکان و مادران، نقش پدران، خانواده و جامعه در موفقیت مادران در زمینه شیردهی، بیان باورهای غلط و معرفی فعالیت‌های بانک شیر مطالبی را بیان کردند. در ادامه خانم دادخواه کارشناس مامایی مطالبی پیرامون شیردهی بیان داشتند. سپس مادران از دوران شیردهی خاطرات زیبایی بیان کردند. در ادامه از مادران شیرده اهدا کننده شیر به بانک شیر، تقدیر شد و در پایان از میهمانان در این مراسم پذیرایی شد.