برگزاری همایش یک روزه پویش ملی تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در روز یکشنبه بیست و نهم بهمن ماه، ر روز یکشنبه مورخ بیست و نهم‌بهمن‌ماه ، همایش آموزشی در‌رابطه با پویش ملی تغذیه سالم در محل تالار میعاد دانشکده‌ بهداشت برای دانشجویان این دانشکده برگزار شد. در ابتدا خانم دکتر ابوفاضلی رئیس مرکز بهداشت شماره دو، ضمن عرض خیر مقدم به حضار، شعار پویش ملی تغذیه سالم را عنوان و نقش تغذیه سالم و مصرف نمک تصفیه شده یددار را در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری ها خاطر نشان کردند. سپس خانم دکتر فتحیان عضو هیات علمی‌ دانشکده ‌بهداشت ‌مواردی در‌ مورد نقش بهداشت و تغذیه‌ در‌کنترل ‌بیماری‌ها را ‌بیان کردند.  پس از پخش چند موشن گرافی جذاب در مورد مصرف انواع نمک، خانم عبدالهی کارشناس تغذیه این مرکز معتمد، آموزش تغذیه سالم با محور مصرف لبنیات بیشتر‌ و مصرف نمک‌ تصفیه‌ شده یددار در حد ‌متعادل‌ را ارائه کردند و در پایان مسابقه سوالات عمومی بین داشنجویان برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد .