برگزاری جلسه آموزشی و هماهنگی برای پرسنل مدرسه تحت پوشش مرکز جامی

در روز شنبه یکم اردیبهشت ماه، به مناسبت هفته سلامت، جلسه ی آموزشی با موضوع کنترل استرس و اضطراب و تغذیه سالم توسط کارشناسان سلامت روان و تغذیه مرکز بهداشت جامی، خانم‌ها نصری و مطلائی برای کادریکی از دبستان‌های دخترانه تحت پوشش این مرکز برگزار شد. همچنین در این جلسه هماهنگی لازم به منظور برگزاری جلسات آموزشی با موضوعات سلامت روان و تغذیه به مناسبت هفته سلامت برای دانش آموزان و اولیای محترم آنها انجام شد.

همچنین در این روز  جلسه ی آموزشی با موضوع کنترل استرس و اضطراب و تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل کبد چرب برای یکی از دبیرستانهای تحت پوشش برگزار شد وهماهنگی‌های لازم برای برگزاری جلسه‌ی آموزشی با موضوعات سلامت روان و تغذیه سالم برای دانش آموزان و اولیای محترم آنها در هفته سلامت صورت گرفت. در پایان بازدید از بوفه ی دبیرستان توسط کارشناس تغذیه انجام شد.