رفتن به محتوای اصلی
x

اخبار واحد بهداشت محیط

معدوم سازی و نمونه برداری موادغذایی در یک قنادی

در بازدیدی که کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان از کارگاه قنادی داشتند، حدود 40 کیلوگرم آرد نخودچی و نشاسته خوراکی تاریخ مصرف گذشته مشاهده و سپس به دست متصدی معدوم شد همچنین پرونده متصدی به تعزیرات معرفی شد، در ادامه بازدید حدود 200کیلوگرم آرد نول تاریخ مصرف گذشته توقیف و نمونه برداری به منظور تشخیص قابلیت مصرف محصول انجام شد.

 

پلمب یک رستوران به دلیل استفاده از مرغ فاسد

 کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در طی بازدید از یک واحد رستوران میزان 10 کیلوگر م مرغ دارای علامت فساد را شناسایی و از چرخه مصرف خارج کردند همچنین با توجه به این مهم که موادغذایی مورد مصرف در صورت داشتن علائم فساد از نقاط بحرانی در واحد صنفی میباشند با پلمب رستوران از ادامه فعالیت این مرکز جلوگیری شد و پرونده متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شد.