رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری جلسه آموزشی «تغذیه سالم در پیشگیری و درمان کبد چرب» در اداره استاندارد شهرستان اصفهان

جلسه آموزشی تغذیه سالم با محوریت پیشگیری و درمان بیماری کبد چرب، در روز شنبه بیست‌ونهم آذرماه با حضور کارمندان اداره استاندارد شهرستان اصفهان برگزار شد.

این جلسه آموزشی توسط  محمدیان، کارشناس تغذیه مرکز جامع سلامت زهران برگزار گردید و در آن، مباحثی از جمله اصول تغذیه سالم، اصلاح الگوی غذایی، نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه کبد چرب، و اهمیت سبک زندگی سالم مورد بررسی و آموزش قرار گرفت.

در طول این برنامه، شرکت‌کنندگان با راهکارهای عملی برای کاهش عوامل خطر کبد چرب، انتخاب صحیح مواد غذایی، کاهش مصرف چربی‌ها و قندهای مضر و افزایش فعالیت بدنی آشنا شدند.

در پایان جلسه، ضمن ارائه آموزش‌های لازم، به پرسش‌ها و ابهامات کارمندان پاسخ داده شد و تبادل نظر مفیدی در راستای ارتقای سطح آگاهی تغذیه‌ای حاضرین صورت گرفت.