رفتن به محتوای اصلی
x

کمیته بین بخشی استقرار تغذیه سالم در محیط کار

 در روز نوزدهم تیرماه جلسه بین بخشی تغذیه سالم در محیط کار با کوشش واحد تغذیه و مشارکت اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و یک شرکت فرآوری و پخش شیر در دفتر مدیریت و با حضور رئیس و معاون بهداشتی این مرکز برگزار شد. در ابتدا خانم دکتر ابوفاضلی ضمن ایراد لزوم توجه به بیماری‌های غیرواگیر برنقش کلیدی تغذیه در پیشگیری از این بیماری‌ها تاکید کردند . در ادامه خانم زاهد مسئول واحد تغذیه، به بیان اهداف اختصاصی و روند اجرای این برنامه در شرکت شیر پرداختند. خانم مهندس جلوانی بر لزوم استقرار یک کارشناس تغذیه دراین شرکت جهت پیشبرد اهداف برنامه تاکید کردند .سپس گزارشی از روند مطلوب این برنامه در شرکت توسط کارشناسان آن ارائه شد و در ادامه نمایندگان اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی خانم دکتر ناظم و آقای مهندس زمانی فر جهت اجرای این برنامه در سایر شرکت‌های دارای رستوران پیشنهاداتی مطرح کردند.