پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت روز داروساز

به نام خالق هستی

پنجم شهریورماه مصادف با زادروز محمد زکریای رازی دانشمند، محقق و شیمیدان افتخار تاریخ ایران و اسلام به‌عنوان روز داروساز نام‌گذاری شده، عزیزانی که در چرخه درمان بیماران نقش کلیدی و مهمی را ایفا می‌کنند. ارتقای سلامت جامعه مدیون تلاش‌ها و زحمات داروسازانی است که دانش و تخصص خود را صمیمانه و بدون چشمداشت به دیگران ارائه می‌کنند.داروسازان سهم به سزایی در زنجیره ارائه خدمات سلامت بیماران داشته و جایگاه ویژه آنان به‌عنوان عضوی مؤثر از تیم سلامت در جامعه بر کسی پوشیده نیست.

اینجانب روز داروساز را به داروسازان محترم شاغل در مرکز بهداشت شماره دو تبریک عرض نموده و سلامتی و توفیقات علمی را از خداوند متعال برای ایشان خواستارم.

دکتر منصوره ابوفاضلی

رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان