پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت روز بهورز

با سلام و احترام

دوازدهم شهریور ماه روز بهورز یادآور تلاش دلسوزانه و صادقانه کسانی است که زندگی خود را وقف خدمات رسانی به خلق خدا می کنند . نتیجه این خدمات ارتقاء سلامت ، کاهش مرگ و میر ، افزایش امید به زندگی و دستاورد های فراوان دیگری بوده است . آینده روشن این سرزمین و سلامت نسل امروز و فردای آن مدیون تلاشهایی است که برای ارتقای سطح سلامت جامعه صورت می گیرد . توسعه سلامت در روستاهای میهن عزیزمان مرهون دانش و تلاش بهورزان و تربیت کنندگان آنهاست . در این میان نقش مربیان محترم بهورزی در تربیت و آموزش بهورزان جامعه‌نگر بسیار کلیدی و با اهمیت است. ضمن تبریک این روز به بهورزان گرامی و مربیان محترم بهورزی، برای یکایک این عزیزان آرزوی سلامتی ، شادی و توفیق روزافزون دارم.

دکتر منصوره ابوفاضلی

رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان