رفتن به محتوای اصلی
x

پلمپ کارگاه تولید و پخش مواد غذایی فرآوری شده به صورت غیر بهداشتي توسط کارشناسان بهداشت محیط

کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شمار دو اصفهان، پیرو شکایت سامانه مردمی شکایات 190،  مبنی بر تولید و پخش مواد غذایی فرآوری شده به صورت غیر بهداشتي ( پیاز داغ و بادمجان سرخ شده و ....) به محل مورد شکایت مراجعه کردند  و ضمن بازدید از این محل پی بردند که متصدی اقدام به تولید و فرآوری موادغذایی در شرایط غیربهداشتی، بدون مجوز و در بسته بندی نامناسب، می‌کند، لذا محل به طور کامل پلمب و غیرفعال شد.