پلمپ دو واحد غذایی به دلیل تخلفات بهداشتی در اصفهان
روز دوشنبه، ۵ آبان ماه، با توجه به شکایات متعدد مردمی و بررسیهای کارشناسان بهداشت محیط، دو واحد غذایی در اصفهان به دلیل تخلفات بهداشتی پلمپ شدند.
در مورد اول، یک واحد سبزی خردکنی به دلیل شستشوی غیر اصولی و بهداشتی سبزی در محل توسط متصدی، با بررسی مهندس کاظمی، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان، پلمپ بحرانی شد. در این اقدام، ۲۵ کیلوگرم مواد غذایی فاقد مشخصات معدوم گردید و پرونده متخلف جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شد.
همچنین، در یک واحد عصاره و روغنگیری، دستگاه کرهگیری به دلیل مثبت بودن جوابیه آزمایشگاه مبنی بر آلودگی میکروبی محصولات تولید شده، توسط مهندس افشاری، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت سپاهانشهر، پلمپ گردید.
این اقدامات، در راستای حفظ سلامت عمومی شهروندان و جلوگیری از توزیع مواد غذایی آلوده و خطرناک انجام شده است و کارشناسان بهداشت محیط تأکید دارند که رعایت اصول بهداشتی در تولید و عرضه مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
 
                                            
 
 
 
 
 
