پلمب یک کارگاه شیرینی توسط کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو
در روز شنبه هفتم مرداد ماه، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در بازدید روتین خود از یک کارگاه تولید کیک و شیرینی پی بردند که متصدی اقدام به استفاده از رنگ و افزودنی مصنوعی میکند، با توجه به اینکه استفاده از رنگ مصنوعی در سطح کارگاهی موجب تهدید سلامت افراد شده و غیرمجاز میباشد، بلافاصله موارد فوق را توقیف و جمع آوری کرده و از ادامه فعالیت این کارگاه با نصب برچسب پلمب بر درب اصلی جلوگیری کردند، همچنین پرونده متخلف به مراجع قضایی معرفی میشود.