مجموعه اخبار واحد بهداشت محیط مرکز

شناسایی یک واحد نانوایی با فعالیت زیرزمینی

در روز دوشنبه سی و یکم مردادماه یک واحد نانوایی زیرزمینی واقع در شمال شهر اصفهان شناسایی شد.
در حین بازدید کارشناس منطقه متوجه حرکات مشکوک در یک محل متروکه شد که نهایتا با ورود به محل مذکور و مشاهده شرایط نامناسب آب مصرفی، موادغذایی اولیه و وجود ابزار وتجهیزات غیربهداشتی با نصب برچسب پلمب از ادامه فعالیت این واحد به صورت کامل جلوگیری کردند. همچنین پرونده این واحد صنفی به مراجع ذیصلاح قضایی ارجاع داده شد.

غیرفعال سازی یک واحد نانوایی خشکه پزی
در روز دوشنبه سی و یکم مرداد یک واحد نانوایی با شرایط نامناسب بهداشتی واقع در جنوب شهر اصفهان غیرفعال شد.
در حین بازدید کارشناس منطقه مربوطه از یک واحد نانوایی خشکه پزی و وجود شرایط نامناسب بهداشتی از جمله بهداشت فردی و استفاده از افزودنی غیرمجاز با نصب برچسب پلمب از ادامه فعالیت این واحد صنفی به صورت کامل جلوگیری شد و به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

حضور کارشناسان بهداشت محیط در دومین همایش موکب داران اربعین حسینی در دانشگاه اصفهان

با توجه به نزدیک شدن به اربعین حسینی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان در محل دانشگاه اصفهان با برگزاری دومین همایش موکب داران حسینی جلسه هماهنگی و آگاهی موکب داران را برگزار کرد که در این همایش آموزش‌های بهداشتی لازم به موکب داران ارائه و در پایان جلسه پرسش و پاسخ های بهداشتی مطرح شد.