حضور کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان در جلسه هماهنگی خوابگاه‌های دانشجویی خودگردان دانشگاه اصفهان

در روز پنجشنبه سوم شهریورماه کارشناس بهداشت محیط (مسئول رسیدگی به خوابگاه‌های خودگردان  دانشجویی جنوب و شمال شهر اصفهان) در جلسه هماهنگی خوابگاه‌های خودگردان، واقع در دانشگاه اصفهان حضور یافت.
به توجه به نزدیک‌شدن به شروع سال تحصیلی جدید و بازگشایی دانشگاه‌ها و الزام حضور همه دانشجویان جلسه هماهنگی در باره رعایت نکات بهداشتی، ایمنی و امنیتی با حضور مسئولین دانشگاه اصفهان و کارشناسان ارگان‌های ذی‌ربط از جمله اماکن، آتش نشانی و بهداشت محیط در دفتر معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان برگزار شد. در این جلسه مشکلات امنیتی، بهداشتی و ایمنی بیان شده و قرار شد قبل از بازگشایی این موارد رفع شوند و در صورت عدم رفع به‌طور کامل از لیست خوابگاه‌های خودگردان دانشگاه اصفهان حذف شوند.