برگزاری کارگاه دو روزه «نقش تغذیه در کنترل و پیشگیری فشار خون، و تازههای اضافه وزن و چاقی» در مرکز بهداشت شماره دو اصفهان
کارگاه علمی دو روزه با موضوع «نقش تغذیه در کنترل و پیشگیری فشار خون، و تازههای اضافه وزن و چاقی» در تاریخهای ۴ و ۵ شهریورماه سال جاری توسط واحد تغذیه این مرکز برگزار شد. این برنامه آموزشی با حضور پزشکان و کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز، با هدف ارتقای سطح علمی و بهروزرسانی دانش تخصصی در حوزه بیماریهای غیرواگیر انجام گرفت.
در نخستین روز این کنفرانس، پروفسور امانی – دکترای تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – به تشریح نقش تغذیه در پیشگیری و درمان پرفشاری خون و هیپرلیپیدمی پرداختند و تازهترین یافتههای علمی در این زمینه را ارائه کردند.
در ادامه برنامه، دکتر مختاری – دکترای تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – پیرامون نقش تغذیه در مدیریت اضافه وزن و چاقی سخنرانی کردند و راهکارهای نوین تغذیهای و علمی برای کنترل این معضل شایع در جامعه را بیان داشتند.
این کنفرانس دو روزه با پرسش و پاسخ و تبادل نظر میان اساتید و شرکتکنندگان همراه بود و فرصتی ارزشمند برای افزایش آگاهی و تبادل تجربیات علمی در حوزه تغذیه و بیماریهای مرتبط فراهم ساخت.
برگزاری چنین برنامههایی میتواند گامی مؤثر در بهبود سبک زندگی سالم و ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی درمانی در سطح جامعه باشد.