برگزاری کارگاه آموزشی برای کارورزان پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن سایت مرکز بهداشت شماره دو

در روز دوشنبه دهم مهرماه، کارگاه آموزشی برای کارورزان پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن سایت مرکز بهداشت شماره دو برگزار شد. در این کارگاه آموزشی تعداد ۳۱ نفر از کارورزان پزشکی اجتماعی در سالن سایت مرکز بهداشت شماره دو اصفهان تشکیل شد. در ابتدا خانم راشدی ضمن تبیین اهداف این کارگاه آموزشی برای کارورزان پزشکی اجتماعی و ارائه نکات لازم در طول این کار گاه آموزشی در ادامه خانم دکتر نصرآبادی و کارشناس محترم واحد مبارزه با بیماریها خانم انعامی در مورد برنامه های بیماری‌های واگیر وغیر واگیر آموزش‌های لازم را به کارورزان پزشکی اجتماعی ارائه دادند. بعداز آن واحد سلامت روان خانم بابایی آموزشهای لازم در زمینه اهداف سلامت روان نکات مهم را بیان کردند.