برگزاری جلسه هماهنگی با معتمدین محل در مرکز خدمات جامع سلامت آزادان

در روز سه شنبه چهارم بهمن ماه جلسه ای با حضور معتمدین مردم منطقه تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت آزادان برگزار شد. در این جلسه ابتدا آقای دکتر رحمانی نژاد پزشک مرکز توصیه هایی درباره جلب همکاری معتمدین محل ارائه و در ادامه بر اهمیت جوانی جمعیت، فرزند آوری و افزایش اطلاع رسانی به جمعیت تحت پوشش مرکز و پایگاه ها تاکید کردند. تاکید بر ثبت نام سالمندان پرخطر در سامانه سها و اهمیت مراقبت های پیش از بارداری و جلب همایش معتمدین در ترغیب اتباع جمعیت هدف مبنی بر واکسیناسیون تکمیلی اتباع از دیگر موارد مطرح شده توسط مراقبین سلامت بود.در انتها خانم ها کیانی و رضایی کارشناسان تغذیه و سلامت روان مرکز به ترتیب درباره ترغیب مبتلایان به فشارخون و دیابت به مرکز خدمات جامع سلامت و دریافت خدمات و اهمیت پرداختن به سلامت روان در جمعیت تحت پوشش پنج پایگاه این مرکز توضیحاتی ارایه کردند.