برگزاری جلسه دوم شورای مدارس مرکز سلامت وحید در یکی از واحدهای آموزشی

جلسه دوم شورای مدارس تحت پوشش مرکز سلامت وحید در روز یکشنبه چهاردهم اسفند ماه به همت خانم قنبریان کارشناس ناظر مرکز و با حضور مدیران و مربیان بهداشت منطقه در یکی از واحدهای آموزشی برگزار شد. در ابتدای جلسه از مسئولین آن واحد آموزشی بابت همکاری و برگزاری جلسه وحضور مدعوین قدردانی شد و خانم دکتر ناظم مسئول مرکز در مورد اهمیت غربالگری دانش آموزان و ارجاع آن ها به سطوح بالاتر و لزوم پیگیری موارد ارجاع شده تا حصول نتیجه و اهمیت معاینات پدیکلوز سخنانی بیان کردند.سپس خانم قنبریان کارشناس ناظر مرکز در مورد  پیگیری دانش آموزان که در این سال تحصیلی برای انجام غربالگری ها مراجعه نکردند و اهمیت زمان انجام معاینات پدیکلوز و ارجاعیات موارد مشکوک به مرکزو آموزش سفیران سلامت دانش آموزان و دبیران و تعامل بیشتر مرکز بهداشت و آموزش و پرورش صحبت کردند.سپس خانم وکیلی کارشناس تغذیه در مورد کم تحرکی دانش آموزان و به دنبال آن چاقی و اضافه وزن و مشکلات بوجود آمده ناشی از چاقی در دوران نوجوانی سخنانی بیان و در پایان خانم شاهرخ کارشناس روان مرکز در مورد اهمیت بهداشت روان و مشاوره های مربوط به موارد خودکشی در نوجوانان اشاره کردند و در خاتمه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.