برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم برای پرسنل اداره آب و فاضلاب استان اصفهان

در روز دوشنبه نهم بهمن ماه، به مناسب پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم، جلسه آموزشی در محل اداره آب و فاضلاب استان اصفهان برگزار شد. در این جلسه خانم موسوی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت آزادگان، ضمن بیان اهمیت استفاده از نمک یددار تصفیه شده، به بیان مضرات استفاده از انواع نمک‌های متفرقه از جمله نمک دریا پرداختند. همچنین با توجه به مقارن شدن این روز با نهمین روز پویش ملی تغذیه با پیام؛ لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش میدهد؛ به بیان اهمیت مصرف لبنیات در کاهش عوارض استخوانی، قلبی عروقی و سلامتی عمومی جامعه پرداخته شد. در ادامه با توجه به پشت سرگذاشتن پویش ملی دیابت و فشارخون و شناسایی افراد جدید مبتلا به دیابت و پره دیابت، اصول تغذیه‌ای مناسب در کنترل و پیشگیری از دیابت بیان شد. در انتهای جلسه نیز به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.