برگزاری جلسه‌ی شورای بهداشت مدارس تحت پوشش مراکز خانه اصفهان و کوجان

در روز یکشنبه بیست و نهم بهمن ماه، جلسه‌ی شورای مدارس و بهداشت با حضور ۳۰ نفر از مدیران، مراقبین سلامت، ناظر مرکز کوجان خانم پوردوست به همراه کارشناسان مراقب سلامت خانم‌ها باغکی، سلطانی و کارشناسان تغذیه‌ی دو مرکز خانم‌ها کاظمی و شجاعی و کارشناس محیط سرکار خانم رضایی در سالن اجتماعات مرکز خانه اصفهان و کوجان برگزار شد. در این جلسه ضمن تاکید و نقدو برررسی مجدد آمار خواسته شده از مدارس و نحوه‌ی ارسال آن، همفکری در خصوص نحوه‌ی ارتباط مدارس با مراکز بهداشت و همچنین اطلاع رسانی به مدارس در مورد لزوم مراجعه‌ی دانش آموزان در چهار پایه‌ی تحصیلی نیازمند مراقبت به مراکز بهداشت تاکید شد. کارشناسان تغذیه نیز آموزش‌های لازم در موردتغذیه‌ی سالم واهمیت مصرف لبنیات و نمک یددار برای دانش آموزان و لزوم غربالگری و بررسی دانش آموزان مبتلا به چاقی و اضافه وزن را ارائه کردند. همچنین کارشناس بهداشت محیط در مورد عدم وجود مواد غذایی ناسالم، غیر بهداشتی و مضر در بوفه مدرسه و اخطار به پلمپ بوفه در صورت عدم رعایت موارد تذکر دادند.