برگزاری جشنواره غذا و آموزش تغذیه سالم به مناسبت روز جهانی غذا و پوکی استخوان در پایگاه برزان
به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا، روز پوکی استخوان و هفته ملی سلامت بانوان، جشنواره غذا و کارگاه آموزش تغذیه سالم در تاریخ ۳ آبان ماه در پایگاه سلامت برزان با حضور رابطین سلامت پایگاه برگزار شد.
در این برنامه آموزشی، خانم مانیا کارشناس تغذیه، به ارائه نکات علمی و کاربردی در زمینه تغذیه اصولی، پیشگیری از پوکی استخوان، اهمیت دریافت کلسیم و ویتامین D، اصلاح سبک تغذیه خانوادهها و نقش آن در ارتقای سلامت زنان پرداخت. همچنین رهنما، کیانپور و حاجیمرادی به عنوان مراقبین سلامت پایگاه، در بخش عملی جشنواره غذا، به معرفی غذاهای سالم، کمنمک و کمچرب، و شیوههای صحیح پخت و مصرف مواد غذایی پرداختند.
رابطین سلامت نیز با مشارکت فعال، غذاهای خانگی سالم را تهیه و ارائه کردند و در مسابقه غذای سالم شرکت نمودند. هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج فرهنگ تغذیه صحیح در خانوادهها، افزایش آگاهی لازم برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر، و توجه ویژه به سلامت بانوان به عنوان محور سلامت خانواده بود.
در پایان این برنامه، از شرکتکنندگان فعال تقدیر به عمل آمد و بروشورهای آموزشی بین حاضرین توزیع شد.
 
                                            
 
 
 
 
 
