برگزاری برنامه آموزشی و جلسات هماهنگی مدارس تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت خدیجه کبری

در روز سه‌شنبه شانزدهم آبان ماه، جلسه آموزشی در یکی از مدارس تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت خدیجه کبری از مراکز تابعه مرکز بهداشت شماره دو برگزار شد. در این جلسه که با حضور اولیای دانش آموزان برگزار شده بود درخصوص اصول تغذیه سالم و مسمویت‌های غذایی توسط کارشناسان واحد تغذیه و بهداشت محیط مطالبی ارائه شد.

همچنین در این روز کمیته بهداشت مدارس با حضور پرسنل مرکز، مدیران مدارس تحت پوشش و مراقبین سلامت مدارس تشکیل شد.در ابتدا رییس مرکز، لزوم هماهنگی مدارس و مراکز بهداشتی و اهمیت آن را شرح دادند و سپس ناظر مرکز، داندانپزشک مرکز، کارشناس تغذیه، کارشناس روان، هرکدام به ترتیب برنامه‌ها وهماهنگی‌هایی را که در طول سال با مدارس خواهند داشت را توضیح دادند. درپایان مسئولین مدارس سوالات و مشکلات خود رامطرح کردند.