برگزاری «همایش سفیران سلامت دانشجویی» در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در روز یکشنبه سی ام بهمن همایش «سفیران سلامت دانشجو »در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. این همایش با حضور آقای دکتر کرباسی معاون دانشجویی و آقای دکتر اسماعیلیان مشاور اجرایی افتتاح شد. سپس خانم دکتر پاپی مسئول مرکز سلامت دانشگاه اهمیت و اهداف برنامه خود مراقبتی را بیان کردند و خانم دکتر کافشانی در مورد خود مراقبتی با تغذیه سالم مطالب آموزشی خود را ارائه دادند. این همایش که با برگزاری پیش آزمون و پس آزمون همراه بود، اولین جلسه از جلسات آموزشی و پیاپی سفیران سلامت دانشجویی بود که قرار است هر یکشنبه برگزار شود در پایان کتاب راهنمای خود مراقبتی جوانان در بین دانشجویان توزیع شد. لازم به ذکر است فعالیت های این دوره از همایش نظیر برنامه ریزی و تهیه پوستر همایش، دعوت از اساتید و سایر موارد برعهده دانشجویان خواهد بود.