برپایی همایش شیر مادر وتجلیل از مادران موفق مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان

در روز سه شنبه هفدهم مرداد ماه، همایش شیر مادر وتجلیل از مادران موفق در مرکزخدمات جامع سلامت خانه اصفهان برگزار شد. در ادامه فعالیتهای هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر، همایش شیر مادر با محوریت شعار بهداشت جهانی " نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل، در خانواده،محل کار وجامعه" با حضور خانم دکتر مهدی‌پور رئیس این مرکز، مادران باردار و شیرده در سالن اجتماعات مرکز برگزارشد . خانم‌ها دکتر اعظمی و عبدالهیان کارشناسان سلامت روان، در زمینه سلامت روان مادر در دوران شیردهی ونقش حمایتی پدران در امر شیردهی مطالب جامعی را بیان کردند. در ادامه خانم‌ها کاظمی و شجاعی کارشناسان تغذیه پیرامون اهمیت تغذیه در دوران شیردهی، راهکارهای افزایش شیر مادر وتغذیه تکمیلی صحبت کردند و خانم فاضل‌پور مسئول واحد شیردهی مرکز در خصوص شیردهی مادران شاغل، مسائل ومشکلات مربوطه ، اهمیت حمایت خانواده و کارفرمايان در موفقیت شیردهی مادر، معرفی بانک شیر الزهرا و نحوه اهدای شیر مادر به بانک شیر، آموزشهای لازم را ارائه کردند. در پایان لوح تقدیر و هدایایی به منظور تجلیل از مادران موفق در امر شیردهی و مادرانی که‌ اهدای شیر داشتند توسط رئیس مرکز، تقدیم مادران شد.