بازدید آقای دکتر مصلحی معاون محترم توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی به‌همراه مدیران محترم آن مجموعه از ستاد مرکز بهداشت شماره دو اصفهان

در روز پنج‌شنبه یازدهم اسفندماه آقای دکتر مصلحی معاون محترم توسعه و منابع انسانی دانشگاه به‌همراه مدیران، مسئولین و کارشناسان آن مدیریت در محل ستاد مرکز بهداشت شماره دو اصفهان حضور یافتند. در ابتدای این نشست صمیمانه، خانم دکتر ابوفاضلی رئیس و آقای مهندس رضاعلی معاون پشتیبانی مرکز ضمن خوشامدگویی به مدعوین محترم نسبت به بیان مشکلات و مواردی که از نظر کاری در این مرکز وجود دارد گزارش جامعی ارائه کردند. در ادامه آقای دکتر مصلحی و هر کدام از مدیران، مسئولین و کارشناسان در حوزه‌های مربوطه، نسبت به ارائه راهکارهای اجرائی و پیشنهادات مناسب برای رفع این مشکلات نظرات خود را بیان کردند. همچنین مصوباتی برای پیگیری تصمیمات گرفته شده، در این جلسه ثبت و مکتوب شد.