رفتن به محتوای اصلی
x

اقدامات آموزشی و ترویجی کارشناسان مرکز جامی به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت روان

به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت روان، کارشناسان مرکز بهداشت جامی اقدامات متنوع آموزشی و ترویجی در مدارس منطقه برگزار کردند.

روز چهارشنبه ۲۳ مهر ماه، مطلائی، کارشناس تغذیه مرکز جامی، در دبیرستان دخترانه امام محمد باقر (ع) جلسه آموزشی با موضوع «تغذیه سالم» برگزار نمود. در این جلسه دانش‌آموزان پایه نهم با تأثیر اضافه وزن، چاقی و سبک زندگی ناسالم بر ایجاد مقاومت به انسولین و بیماری‌های مرتبط از جمله سندروم تخمدان پلی‌کیستیک آشنا شدند. همچنین جشنواره غذای سالم با حضور کارشناس تغذیه برای پاسخگویی به پرسش‌های دانش‌آموزان و پرسنل دبیرستان برگزار گردید.

همزمان، در دبستان خشنود نیز جلسه آموزشی با حضور دانش‌آموزان برگزار شد. در این جلسه سرگرد کوچکیان ضمن معرفی نیروی انتظامی و وظایف آن، دانش‌آموزان را با نقش و مسئولیت‌های این نهاد آشنا کردند. مطلائی به مناسبت روز جهانی غذا اهمیت مصرف صبحانه و تغذیه سالم را برای دانش‌آموزان تشریح نمود و  نصری، کارشناس سلامت روان به مناسبت هفته سلامت روان، موضوع خودمراقبتی، کنترل هیجانات و بهداشت خواب را مورد بحث قرار دادند.

این اقدامات با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش‌آموزان نسبت به تغذیه سالم، اهمیت سلامت روان و آموزش مهارت‌های زندگی انجام شد و نشان‌دهنده اهتمام کارشناسان مرکز جامی در پیوند آموزش سلامت جسمی و روانی در مدارس منطقه است.