ادامه برگزاری جلسات شورای مدارس در مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان

- در روز یکشنبه مورخ شانزدهم مهرماه جلسه شورای بهداشتی مدارس در مرکز زهران با حضور مدیران مدارس تحت پوشش مرکز برگزار شد. در ابتدا خانم تیموری ناظر مرکز درخصوص معاینات و واکسیناسیون دانش آموزان و برنامه های واحد بهداشت مدارس هماهنگی های لازم را انجام دادند. سپس خانم موسوی کارشناس تغذیه مرکز درخصوص برنامه های واحد بهبود تغذیه در مدارس و برگزاری مناسبتهای بهداشتی در مدارس صحبت هایی را ایراد نمودند و سپس خانم نصری کارشناس روان مرکز نیز هماهنگی های لازم را انجام دادند و سخنانی را ایراد کردند.

- در روز یکشنبه مورخ شانزدهم مهرماه جلسه شورای بهداشتی مدارس در مرکز صدرا با حضور مدیران و مربیان بهداشت مدارس تحت پوشش مرکز برگزار شد. در ابتدا سرکار خانم نقدی ناظر مرکز درخصوص برنامه های واحد مدارس هماهنگی های لازم را انجام دادند. سپس سرکار خانم مرتضوی کارشناس مبارزه مرکز در خصوص معاینات پدیکلوز و واکسیناسیون دانش آموزان و برنامه های واحد هماهنگی های لازم را انجام دادند. سپس خانم عبدالهی کارشناس تغذیه مرکز درخصوص برنامه های واحد بهبود تغذیه در مدارس و برگزاری مناسبتهای بهداشتی در مدارس صحبت هایی را ایراد نمودند. سرکار خانم باباشاهی کارشناس روان مرکز نیز هماهنگی های لازم را انجام دادند و سخنانی را ایراد کردند.

- در روز یکشنبه شانزدهم مهرماه جلسه شورای مدارس در مرکز سلامت سهند بهارستان جهت مربیان بهداشت و مدیران مدارس برگزار شد. در ابتدای جلسه اقای دکتر بهمن پور ضمن عرض خیرمقدم نکات لازم در خصوص اهمیت مراقبت دانش آموزان پایه هدف مطرح کردند. در ادامه خانم طاهری کارشناس بهداشت مرکز سهند در خصوص معاینات دانش آموزان پایه هدف،اجرای طرح ضربت پدیکلوز در مدارس، اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی در مدارس، جذب سفیر سلامت دانش آموزی، ارجاع دانش آموزان نیازمند مشاوره به مرکز، شناسایی و ارجاع دانش آموزان اضافه وزن و چاق جهت دریافت رژیم غذایی نکات لازم را مطرح کردند. همچنین خانم مشمول کارشناس سلامت روان مرکز سهند در خصوص ارجاع دانش آموزان و والدین نیازمند مشاوره صحبت کردند. در پایان اقای مهندس جلیلی کارشناس بهداشت محیط در خصوص بازدید از مدارس و رعایت نکات بهداشت محیط و بوفه مدارس نکات لازم را مطرح کردند.

-  در روز سه شنبه هجدهم مهرماه اولین جلسه شورای مدارس تحت پوشش، برای مربیان بهداشت و مدیران مدارس در سالن اجتماعات علی بن ابی طالب کوجان برگزار شد. در ابتدا خانم فاضل‌پور ناظر مرکزضمن عرض خیرمقدم در خصوص اهمیت همکاری تنگاتنگ دو ارگان آموزش وپرورش و مرکز بهداشت بمنظور ارتقاء سطح سلامت ومراقبت دانش آموزان مطالب جامعی بیان کردند. سپس اولویت‌های بهداشتی در سال جدید از جمله طرح ضربت پدیکلوز، پیگیری وتکمیل معاينات پایه‌های اول ،چهارم، هفتم ودهم، مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت. در ادامه در مورد اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی در مدارس طبق روال سالهای قبل، جذب سفیر سلامت دانش آموزی بمیزان شانزده درصد جمعیت دانش آموزان وآمادگی در خصوص برپایی جشنواره افتتاحیه سفیران سلامت در مدارس پس از ابلاغ برنامه وهماهنگی لازم در زمینه برنامه ریزی آموزشی با عناوین مورد نیاز مدرسه با همکاران سلامت روان ،تغذیه ومراقبین سلامت بعمل آمد. درادامه خانم‌ها شجاعی وکاظمی کارشناسان تغذیه مرکز، پیرامون دستورالعمل بوفه مدارس،طرح مکمل یاری آهن ویتامین D، شناسایی وارجاع دانش آموزان با مشکلات تغذیه ای لاغری ،سوء تغذیه وچاقی واضافه وزن واجرای برنامه های نمادین مناسبت‌های مهرماه روز تخم مرغ وروز جهانی غذا توضیحات کامل را ارائه کردند. همچنین خانم فاضل پور ناظر مرکز ،با توجه به عدم حضور کارشناس روان مرکز بعلت جلسه آموزشی ستاد ،پیرامون موارد ارجاع دانش آموزان و والدین نیازمند مشاوره وهماهنگی جهت آموزش بلوغ پایه های چهارم وهفتم صحبت کردند. در پایان خانم‌ها مهندس رضاییان و مهاجرانی کارشناسان بهداشت محیط در زمینه بازدید از مدارس و رعایت نکات بهداشت محیط و بوفه مدارس و... نکات لازم را مطرح کردند.