ادامه برگزاری جلسات آموزشی و انجام معاینات پدیکلوز در مدارس تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو

.پایگاه سلامت قائمیه

جلسه توجیهی جهت مدیران و معاونین مدارس تحت پوشش پایگاه قایمیه، با حضور پزشک پایگاه و امور اداری و مراقب سلامت این پایگاه در روز سه‌شنبه دوم آبان ماه برگزار شد و هماهنگی لازم برای انجام معاینات پدیکلوز و مراقب‌های دانش آموزی انجام شد.

مرکز خدمات جامع سلامت جامی

در روز سه‌شنبه دوم آذرماه مراقبين سلامت مرکز خدمات جامع سلامت جامي خانم‌ها محمودي،شیربند و فاضلي در مدارس دخترانه تحت پوشش این مرکز مراقبت پديكلوز را انجام دادند و در مورد آنفولوآنزای فصلی، آموزش پيشگيري از پديكلوز،بهداشت ومراقبت فردی و  بلوغ دختران آموزش لازم را ارائه کردند و همچنین به سوالات دانش‌آموزان در این خصوص پاسخ داده شد.

مرکز خدمات جامع سلامت خیام

در روز سه‌شنبه دوم آبان ماه، خانم‌ها ریاحی و ثلاثی مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت خیام، ضمن برگزاری کلاس آموزشی برای مادران یکی از مدارس شاهد تحت پوشش در خصوص تغذیه، مکمل یاری، بهداشت فردی  وپدیکلوز آموزش دادند.

مرکز خدمات جامع سلامت شهیدفدایی

مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهیدفدایی، خانم‌ها جمالی و شروفی ضمن انجام معاینات پدیکلوز در مدارس تحت پوشش این مرکز، آموزشات لازم در خصوص بهداشت فردی را نیز به دانش آموزان ارائه کردند.