اخبار مرکز سلامت سهند بهارستان

در روز سه شنبه هشتم آذرماه جلسه آموزشی برای والدین دانش آموزان مدرسه ابتدایی پرتونور تحت پوشش مرکز سلامت سهند بهارستان برگزار شد.
در این جلسه خانم طاهری مراقب سلامت مرکز سهند نکات آموزشی در مورد هفته اطلاع رسانی بیماری ایدز مطرح کردند.
همچنین نکات آموزشی در مورد سیاست های کلی جمعیت و جوانی جمعیت مطرح شد و کتابچه های باروری سالم به والدین برای مطالعه تحویل شد.
در ادامه اقای رمضانی کارشناس تغذیه مرکز سهند نکات آموزشی در مورد تغذیه سالم و تغذیه در بیماری های ویروسی و مزمن مطرح کردند و در پایان به سوالات فراگیران پاسخ  داده شد.

در روز سه شنبه  هشتم آذرماه مانور زلزله برای دانش آموزان مدرسه پرتو نور تحت پوشش مرکز سلامت سهند بهارستان با همکاری پرسنل مدرسه و مرکز سهند برگزار شد.
در این مانور دانش آموزان طبق آموزش های قبلی در نقاط ایمن پناه گرفتند و با شرایط وقوع زلزله تا حدودی آشنایی پیدا کردند.