جمع آوری آثار آزادگان معزز همراه با اهدای جوایز

با سلام و احترام

پس از حمد خدا درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)و اهل بیت عصمت و طهارت (ع)،رشد و توسعه نظام جمهوری اسلامی ایران مدیون تلاش و زحمات آزادگان،جانبازان،ایثارگران و افرادی است که عمر گران بهای خود را در جهت سربلندی و سازندگی ایران اسلامی قرار داده اند.

با توجه به مناسبت پیش رو (سالروز بازگشت آزادگان سر افراز به میهن اسلامی)26 مرداد ماه و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت،امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی در نظر دارد آثار، خاطرات و کتاب های آزادگان معزز را جمع آوری و مورد استفاده عموم جامعه همچنین نسل جوان امروزی قرار دهد، لذا علاقه مندان می توانند آثار خود را تا تاریخ هجدهم مرداد ماه روزپنجشنبه در قالب فایل pdf  به رابطین ایثارگران، مسئول روابط عمومی، مسئول بسیج و آزادگان به منظور ارسال به امور شاهد و ایثارگران دانشگاه ارسال نمایند. در ضمن به بهترین آثار وخاطرات علاوه بر چاپ در کتاب، جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.