برگزاری نمایشگاه دستاوردهای سالمندان در مرکز جامی

در روز پنجشنبه دوازدهم مهر ماه، به مناسبت هفته جهانی سالمند، در مرکز خدمات جامع سلامت جامی با فراخوان قبلی مراقب سلامت مرکز خانم شیربند، میز خدمت و نمایشگاه هنرهای دستی و دستاوردهای هنری سالمندان سالم و پویا با شعارملی "سالمندی فعال ، فردایی برای همه" برپا کردند. در این جلسه، کارشناسان سلامت روان و تغذیه مرکز، خانم‌ها نصری و مطلائی به ترتیب مطالب آموزشی با موضوع بهبود سلامت روان و تغذیه در دوران سالمندی ارائه کرده و همچنین خانم شیربند در مورد نقش سالمندان به منظور حمایت از جوانی جمعیت به ایراد سخن پرداختند. در پایان گردهمایی دوستانه‌ی سالمندان، ضمن تقدیر، تشکر و تجلیل از شهروندان ارشد مرکز، به قید قرعه جوایزی به سالمندان فعال و توانمند اهدا شد و پذیرایی با غذاهای پخته شده توسط سالمندان انجام شد. همچنین در این هفته، کلیپ تصویری در زمینه تکریم و اهمیت سالمندان در خانواده و حمایت سالمندان از جوانی جمعیت از طریق تلویزیون سالن انتظار مرکز پخش شده است.