همایش روز جهانی سالمندو روز جهانی قلب در پایگاه قلعه شور

در روز دوشنبه دهم مهر ماه به مناسبت روز جهانی سالمند و روز جهانی قلب با هماهنگی خانم کارگران مراقب سلامت پایگاه قلعه شور از مراکز تابعه مرکز بهداشت شماره دو، با شورا و دهیاری روستاهای قلعه شور و کیچی و با همکاری خانم نظری مراقب سلامت این پایگاه، همایش بزرگی در فضای سبز برگزار شد.در این همایش، معاون بهداشتی مرکز بهداشت شماره دو خانم دکتر حنایی نژاد ،مسئول امور اداری آقای طالبی، مسئول سلامت خانواده خانم سیدصالحی، کارشناسان برنامه سالمندان خانم‌ها آهنی و حیدریان حضور داشتند. در این مراسم علاوه بر اجرای موسیقی اصیل ایرانی زنده، برنامه های شاد دیگری نیز برگزار شد و به عناوین مختلف به سالمندان هدایایی اهدا شد. همچنین در مورد پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و داشتن دوران سالمندی سالم ،شاد و عاری از بیماری مطالبی عنوان شد و از همکار سالمند متصدی پذیرش خانم مرادی با هدیه قدردانی بعمل آمد. شایان ذکر است رابطین بهداشتی پایگاه کمک های شایانی در برگزاری این جشن داشتند.