برگزاری اولین جلسه هماهنگی، آموزشی رابطین سلامت ادارات در سال ۱۴۰۲ با موضوع «خود مراقبتی سازمانی »

در روز سه شنبه سی ام خرداد ماه، واحد آموزش سلامت اقدام به برگزاری جلسه هماهنگی آموزشی رابطین سلامت ادارات در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شماره دو اصفهان کرد. در ابتدا خانم دکتر ابوفاضلی رییس مرکز ضمن تشکر از رابطین ادارات، در زمینه  اطلاع رسانی برای جوانی جمعیت، اهمیت فرزندآوری و معایب تک فرزندی مطالب خود را ارائه و در مورد اجرای طرح پزشک خانواده در مراکز شهری اطلاع رسانی کردند. در ادامه خانم دکتر خواجه دهی نحوه تدوین و اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی را با گزارش برنامه های عملیاتی و مستندات سه اداره استاندارد، بیمارستان خانواده و مرکز بهداشت شماره دو اصفهان آموزش دادند. سپس خانم زاهد مسئول واحد تغذیه در مورد چاقی در میانسالان مطالب آموزشی خود را بیان و در ادامه خانم دهقانی کارشناس واحد مبارزه با بیماری ها در مورد  بیماری های منتقله از آب و غذا اطلاع رسانی کردند. در پایان رسانه های آموزشی شامل پوسترهای جوانی جمعیت و بسته خدمات پایه کارکنان بین رابطین توزیع شد.