رفتن به محتوای اصلی
x

جلسه کمیته پویش تغذیه سالم – نان و سلامت در مرکز بهداشت شماره دو اصفهان برگزار شد

روز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه جلسه‌ای از سوی مرکز بهداشت شماره دو اصفهان با محوریت پویش «نان و سلامت» برگزار گردید. در این نشست ـ که در دفتر معاونت بهداشتی مرکز تشکیل شد ـ دکتر نیارئیس (معاون بهداشتی) همراه با مسئولین واحدهای ستادی و کارشناسان واحد تغذیه حضور داشتند.

در این جلسه اهمیت مصرف «نان کامل / سبوس‌دار» در مقایسه با نان‌های سفید و معمولی مورد بررسی قرار گرفت. کارشناسان تغذیه به مزایای نان سالم — از جمله فیبر بیشتر، ارزش غذایی بالاتر، و نقش آن در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت و بیماری‌های قلبی-عروقی — اشاره کردند. 

به علاوه، در جلسه پیشنهادها و مصوباتی برای اجرای مؤثر پویش در سطح مراکز بهداشت و اطلاع‌رسانی به مردم بحث شد. هدف نهایی: تشویق خانواده‌ها به انتخاب نان کامل و ارتقای سلامت عمومی جامعه از طریق اصلاح الگوی مصرف نان.