رفتن به محتوای اصلی
x

آغاز طرح مشترک بازدید و کنترل بازار مواد غذایی با سازمان تعزیرات حکومتی به مناسبت شب یلدا در سطح شهرستان

در آستانه شب یلدا و به‌منظور ارتقای نظارت بهداشتی و کنترل بازار مواد غذایی، طرح بازدیدهای مشترک با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسین بهداشت محیط آغاز شد. این طرح با هدف ارتقای سلامت عمومی، پیشگیری از عرضه و مصرف مواد غذایی غیرمجاز و غیر بهداشتی و مقابله با تخلفات صنفی در مراکز تهیه و توزیع غذا اجرا می‌شود، اقدامی که در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و کنترل بازار صورت گرفته است.

بازرسین بهداشت محیط در این طرح در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر و حتی در روزهای تعطیل به صورت فعال در سطح مراکز مختلف حضور دارند تا وضعیت بهداشتی اماکن و مواد غذایی عرضه‌شده را مورد ارزیابی قرار دهند. اجرای این بازدیدها به صورت مشترک با نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی انجام می‌شود تا ضمن رعایت استانداردهای بهداشتی، هر گونه تخلف در زمینه عرضه مواد غذایی غیرمجاز نیز به مراجع قانونی گزارش گردد. 

در جریان اجرای این طرح:

  • یک واحد رستوران به دلیل استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در مواد غذایی توسط مهندس روشنایی پلمب شد.

  • سه واحد رستوران و چلوکبابی به دلیل شرایط نامناسب بهداشتی به صورت پلمب بحرانی تعطیل و حدود ۳۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی نیز معدوم‌سازی گردید که این اقدام توسط سرکار خانم مهندس اعلایی و آقای رضایئان با دقت اجرایی شد.

  • یک واحد اغذیه‌فروشی به علت عدم رعایت شرایط بهداشتی توسط مهندس افشاری پلمب بحرانی شد.

  • یک واحد تالار پذیرایی در جاده مرق به دلیل شکایت از مسمومیت غذایی، یک واحد مجموعه غذایی به علت نداشتن شرایط مناسب بهداشتی، و یک واحد مرغ‌فروشی به دلیل تخلفات متعدد بهداشتی توسط نسرین کاظمی و  مهندس عابدیان پلمب گردید.

  • همچنین ۱۶۵ کیلوگرم مواد غذایی مانده و فاسد در یک رستوران توسط سرکار خانم مهندس مریم کریمی شناسایی و معدوم‌سازی شد.

  • تیم بازرسی متشکل از آقایان مهندسین عابدیان و عمرانیان نیز یک رستوران با پلمب بحرانی به علت استفاده از رنگ غیرمجاز، فقدان شرایط بهداشتی مناسب و نگهداری گوشت تاریخ‌گذشته و کپک‌زده تعطیل نمود.

این اقدامات گسترده نشان‌دهنده اهتمام و همکاری جدی بازرسین بهداشت محیط با سازمان تعزیرات حکومتی در نظارت مستمر بازار، مقابله با تخلفات بهداشتی و حمایت از سلامت شهروندان است. نظارت و بازدیدهای مشترک نظارتی از بخش‌های مختلف تهیه و توزیع مواد غذایی به عنوان گامی مهم در جهت رعایت استانداردهای بهداشتی و برقرار کردن ایمنی غذایی برای مصرف‌کنندگان دنبال می‌شود.