رفتن به محتوای اصلی
x

کشف کارگاه زیرزمینی تولید همبرگر و معدوم سازی دو تن ماده غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو

در روز دوشنبه هشتم آبان ماه، در پی پیگیری شکایت واصله مردمی سامانه 190 مبنی بر فعالیت مشکوک در یک منزل مسکونی، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو در محل حاضر شدند و ضمن بررسی شرایط با توجه به اینکه محل شخصی بود با اخد دستور معاون دادستان و با همراهی نیروی انتظامی و کارشناسان سازمان دامپزشکی با توجه به عدم همکاری متصدی محل، وارد محل شدند و مشاهده شد، در محلی بدون مجوز و فاقد شرایط بهداشتی، متصدی اقدام به استفاده از گوشت و دنبه بدون هویت، سنگدان مرغ، پیاز سرخ شده فریز شده بدون کیفیت، ادویه بدون هویت در تهیه همبرگرهای دست ساز نموده که در نهایت بیش از دو تن ماده غذایی توقیف و میزان 671 کیلوگرم از موادپروتئینی توسط سازمان دامپزشکی برای تعیین تکلیف جمع آوری شد و محل به طور کامل پلمب و پرونده متصدی به مراجع قضایی معرفی شد.