پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

بسمه تعالی

بی تردید اهمیت و نقش موثر بهداشت محیط در حفظ و اعتلای سلامت جامعه بر کسی پوشیده نبوده و همواره تلاش بی وقفه کارکنان این حوزه  پیام آور سلامتی برای جامعه بوده است.

چهارم مهرماه  روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش های بی وقفه و  شبانه روزی این عزیزان است که برای ارتقا سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران شاغل در مرکز بهداشت شماره دو اصفهان از اقدامات ارزشمند و خالصانه این بزرگواران  قدردانی نموده و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

امید است در سال جاری با همیاری و همبستگی تلاشگران جامعه بزرگ بهداشتی در راستاي تحقق بخشيدن به شعار جهانی "ایجاد جوامع تاب آور از طریق کاهش خطر بلایا وتغییر اقلیم وسازگاری " گام هاي موثری  برداشته و در جهت حفظ و ارتقاء سلامت جامعه بیش از پیش موفق و مويد باشيد.

دکتر منصوره ابوفاضلی

رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان