پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شماره دو به مناسبت روز کارمند

پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: "عبادت ده جزء است که نه جزء آن، در کار و تلاش برای به دست آوردن روزی حلال است."

با سلام و احترام

روز کارمند، تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره‌های زندگی انسان‌ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. از این رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور و به مناسبت هفته دولت این روز را خالصانه خدمت همکاران محترم تبریک عرض نماییم.

دکتر منصوره ابوفاضلی

رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان