پلمپ یک رستوران متخلف در شهر بهارستان با همکاری مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، تعزیرات حکومتی و سازمان دامپزشکی
در پی گزارشهای مردمی و شکایات متعدد درباره وضعیت بهداشتی نامناسب یک واحد صنفی تهیه و توزیع غذا در شهر بهارستان، در شامگاه یکشنبه پنجم مرداد ماه 1404 و روز دوشنبه ششم مردادماه ۱۴۰۴، بازدید مشترکی توسط مهندس نسرین کاظمی و کریمی، کارشناسان پرتلاش واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، به همراه بازرسان سازمانتعزیرات حکومتی و سازمان دامپزشکی صورت گرفت.
در جریان این بازدید و بررسیهای دقیق کارشناسان، تخلفات متعدد بهداشتی در این رستوران مشاهده و مستند شد. از جمله مهمترین موارد تخلف، عدم رعایت اصول اولیه بهداشت محیط، نگهداری نادرست مواد غذایی، تجهیزات فرسوده و غیربهداشتی آشپزخانه، و عدم رعایت زنجیره سرد در نگهداری گوشت و فرآوردههای خام دامی بود.
در پی این بازدید، بیش از ۱۰ کیلوگرم غذای مانده و فریز شده که برای مصرف مجدد در شبهای آینده نگهداری شده بود، جمعآوری و معدوم گردید. همچنین مقدار ۶۰ کیلوگرم گوشت که دارای علائم ظاهری فساد و مورد ظن آلودگی بود، توقیف و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
با توجه به حجم تخلفات، شرایط بسیار نامناسب بهداشتی محیط کار، و همچنین شکایات گسترده مردمی از کیفیت غذا و رفتار متصدیان رستوران، دستور پلمپ کامل این واحد صنفی صادر و اجرا شد. همچنین پرونده این واحد متخلف جهت پیگیری قانونی به ستاد بهداشت محیط ارجاع گردید.
مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان ضمن تأکید بر برخورد قاطع با واحدهای متخلف، از شهروندان محترم درخواست مینماید در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ یا مراجعه حضوری به مراکز بهداشتی گزارش نمایند تا نسبت به رسیدگی فوری اقدام گردد.