پلمپ محل آماده سازی فست فود توسط کارشناسان بهداشت محیط
در روز چهارشنبه بیست و دوم آذر ماه، کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو، پیرو رسیدگی به شکایت سامانه 190 از یک واحد آماده سازی فست فود در محدوده چهارباغ عباسی، به محل مذکور مراجعه کردند و با توجه به مشاهده نواقص از جمله عدم رعایت موارد بهداشتی، استفاده از پرسنل اتباع در طبخ و آمادهسازی غذا و همچنین استعمال دخانیات، محل مذکور را به طور کامل پلمب کردند. پرونده متصدی به منظور رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع داده شد.