رفتن به محتوای اصلی
x

پلمب یک واحد رستوران به‌دلیل تخلفات بهداشتی متعدد

 

در بازدیدی که توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان از محل یک رستوران انجام گرفت مشاهده شد که در محل انواع افزودنی‌های غیر قانونی شامل: رنگ‌های غیر مجاز، جوش شیرین و سایر اقلام غیر بهداشتی استفاده می‌شود پس از آن شیرگاز محل پلمب و از ادامه فعالیت واحد متخلف جلوگیری به عمل آمد. همچنین مقداری مشروبات الکلی کشف شد که هماهنگی لازم برای معرفی متخلف به اداره تعزیرات و اماکن صورت گرفت.