پلمب بحرانی یک واحد فست فود در منطقه سپاهانشهر
در راستای نظارت مستمر بر واحدهای عرضه و تولید مواد غذایی و با هدف حفظ سلامت عمومی، روز یکشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۴، تیم بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان اقدام به بازرسی و برخورد قانونی با واحدهای متخلف در منطقه سپاهانشهر کرد.
در جریان این بازدید مهندس افشاری، کارشناس بهداشت محیط، یک واحد فستفود به دلیل وجود نواقص متعدد بحرانی بهداشتی پلمب شد. همچنین درب انباری یک واحد قنادی واقع در منزل مسکونی به دلیل عدم رعایت ضوابط و استانداردهای بهداشتی، پلمب کردند.
این اقدامات در قالب طرحهای ضربتی نوبت بعدازظهر و شامگاه بهداشت محیط انجام گرفت و هدف آن، پیشگیری از عرضه مواد غذایی غیربهداشتی و ارتقای سطح سلامت مصرفکنندگان عنوان شد.
مرکز بهداشت شماره دو اصفهان ضمن تأکید بر تداوم اینگونه بازرسیها، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را از طریق سامانههای ارتباطی به واحد بهداشت محیط اطلاع دهند.