رفتن به محتوای اصلی
x

نظارت بر مراکز تهیه و توزیع غذا در دور دوم انتخابات

در روزهای پنجشنبه و جمعه چهاردهم و پانزدهم تیرماه، همزمان با برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور، نظارت و کنترل بر مراکز طبخ و توزیع غذای انتخابات توسط کارشناسان  واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان انجام شد.  در این دو روز از ابتدای روز و ساعت 4 صبح تا پایان پخت، بسته بندی و توزیع غذا زیر نظر کارشناسان بهداشت محیط بود که این نظارت با سرکشی مرتب توسط مسئول واحد بهداشت محیط آقای مهندس طاهری و نیروهای ستادی به انجام رسید، بازرسین با نظارت کامل، استفاده از وسایل پرتابل و کلر سنجی آب مورد استفاده در مراکز تهیه غذا و بسته بندی و همچنبن نمونه برداری از غذای تولید و بسته بندی شده بار دیگر مهر تاییدی بر بهداشتی و سالم بودن غذای توزیع شده در بین شعب اخذ رای زدند.