رفتن به محتوای اصلی
x

فعالیت‌های واحد بهداشت محیط در راستای اجرای طرح کشیک نوروزی

در روز سه‌شنبه بیست و ششم دی ماه، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت  شماره یک و دو به صورت مشترک در قالب تیم‌های دو و چند نفره در راستای اجرای طرح کشیک نوروزی، از مراکز حساس تهیه و توزیع موادغذایی سطح شهر بازدید کردند، در این روز کارگاه‌های شیرینی‌پزی و سوهان‌پزی منطقه رهنان بازدید شد، همچنین یک واحد تولید و عرضه آش، یک انبار غذایی حاوی مواد غذایی تاریخ گذشته و فاقد مشخصات بهداشتی، به دلیل نواقص بهداشتی پلمب شدند، همچنین میزان صد کیلوگرم تخم‌مرغ فاقد مشخصات بهداشتی نیز توقیف و محموله به منظور تعیین تکلیف پلمب و به دامپزشکی ارجاع داده شد.