برگزار جلسه شورای مدارس در مرکز سهند بهارستان

در روز یکشنبه بیست و دوم مهر ماه، جلسه شورای مدارس تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت سهند بهارستان با حضور پرسنل مرکز، مدیران و مربیان بهداشت مدارس تحت پوشش  برگزار شد. در این جلسه اطلاع رسانی در مورد طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع انجام شد. همچنین نکات لازم درباره‌ی اجرای فعالیت‌های بهداشتی در مدارس و تقویم کاری مدارس، انجام طرح ضربت پدیکلوز، وارنیش فلوراید تراپی، جذب سفیر سلامت دانش آموزی، عناوین آموزشی در مدارس، لزوم ارجاع دانش آموزان پایه هدف به منظور معاینات دوره‌ای و مسائل مربوط به بهداشت محیط در مدارس مطرح شد. همچنین مقرر شد مدارس همکاری با کارشناسان مرکز بهداشت به منظور برگزاری جلسات آموزشی در مدارس، برای دانش آموزان و اولیا داشته باشند. در پایان برای اجرای بهتر برنامه‌های بهداشتی در مدارس همفکری و برنامه ریزی لازم با مسئولین مدارس و پرسنل مرکز بهداشت سهند بهارستان انجام شد.