برگزاری کارگروه فرعی رسیدگی به بهداشت شیر و فرآوردههای لبنی در مرکز بهداشت شماره دو اصفهان
روز سهشنبه ۱۳ آبانماه، در راستای اجرای مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی فرمانداری شهرستان اصفهان، جلسه کارگروه فرعی با موضوع رسیدگی به وضعیت بهداشت شیر، شیر معدومی و نظارت بر واحدهای لبنی و آبمیوهـبستنی در محل دفتر مدیریت مرکز بهداشت شماره دو اصفهان برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر ابوفاضلی رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان و دبیر کارگروه، نمایندگان مرکز بهداشت شماره یک اصفهان، کارشناسان بهداشت محیط (بهداشت)، نمایندگان اداره دامپزشکی، اتحادیه لبنیات و نماینده صنف آبمیوهـبستنی تشکیل شد.
در این نشست، ضمن بررسی وضعیت بهداشتی شیرهای عرضهشده و شیرهای معدومی، راهکارهایی برای استفاده و توزیع شیرهای مورد تأیید بهداشتی در واحدهای لبنی و مراکز تهیه و فروش آبمیوه و بستنی ارائه شد. همچنین موضوع رسیدگی به شیر معدومی و ساماندهی آن، برای تدوین برنامه هماهنگ در سطح استان، به کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ارجاع داده شد.
هدف از برگزاری این جلسه، جلوگیری از عرضه شیرهای غیراستاندارد، حفاظت از سلامت مصرفکنندگان و ارتقای نظارت بر زنجیره تولید، توزیع و مصرف لبنیات در سطح شهرستان عنوان شد.