برگزاری کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت و امنیت غذایی شهرستان اصفهان
در روز شنبه ۲۹ شهریورماه، جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت و امنیت غذایی شهرستان اصفهان با حضور مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی در محل سالن شهید خرازی فرمانداری اصفهان برگزار شد.
این نشست با حضور قاسمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، ترابی رئیس اداره سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، و جمعی از روسا و مدیران دستگاههای اجرایی و نهادهای مدعو همراه بود.
در ابتدای جلسه، دکتر ابوفاضلی، رئیس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به مدعوین، دستور کار جلسه را تشریح کردند که شامل محورهای زیر بود:
• پیگیری مصوبات جلسه قبل و بررسی میزان تحقق آنها
• نحوه برخورد با مراکز جمعآوری شیر خام، کارگاهها و انبارهای غیرمجاز خوراک دام و طیور توسط شبکه دامپزشکی شهرستان
• ارائه گزارشی از وضعیت بیماریهای قلبی و عروقی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قلب
• تأکید بر ضرورت ترویج و ارتقای فرهنگ مصرف نان کامل در شهرستان
در ادامه جلسه، ضمن بررسی مصوبات اجراشده و تحلیل دلایل عدم تحقق برخی مصوبات گذشته، مباحث تخصصی توسط مسئولان مربوطه ارائه شد.
دکتر حسینی، رئیس دامپزشکی شهرستان اصفهان، گزارشی در خصوص برخورد با مراکز غیرمجاز مرتبط با شیر و خوراک دام و طیور ارائه کردند. سپس دکتر حسینخانی کارشناس مرکز بهداشت استان به مناسبت روز جهانی قلب به تشریح وضعیت بیماریهای قلبی و عروقی پرداختند. همچنین زاهد مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان به اهمیت ارتقای فرهنگ مصرف نان کامل و آثار مثبت آن بر سلامت جامعه اشاره کردند.
در پایان جلسه، پس از بحث و تبادل نظر میان اعضای کارگروه، آقای قاسمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، جمعبندی نهایی و مصوبات جدید این کارگروه را اعلام کردند.
لازم به ذکر است نمایندگان دستگاهها و نهادهای مختلف از جمله صدا و سیمای مرکز اصفهان، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، اداره کل استاندارد، شهرداری اصفهان، بخشداری مرکزی، شرکت آب و فاضلاب استان، سازمان آب منطقهای، معاونت غذا و دارو، فرماندهی بسیج ناحیه امام صادق(ع) و امام رضا(ع)، فرماندهی پایگاه هشتم شکاری، بازرسی اتاق اصناف، مراکز بهداشت شماره یک و دو، دامپزشکی، جمعیت هلال احمر، جهاد کشاورزی، بهزیستی، آموزش و پرورش ناحیه ۲، اداره حفاظت محیط زیست و اتحادیه نانوایان در این جلسه حضور داشتند.